Prolac-Materiale de constructii
 

Termeni si conditii

site in constructie

TERMENI SI CONDITII

INTRODUCERE
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.bai-bucatarii.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Toate datele introduse pe site-ul www.bai-bucatarii.ro sunt confidentiale şi nu vor fi transmise catre terte parti. Datele personale ale clientilor prolac.ro sunt necesare pentru administrarea comenzii si prelucrarea ei in cele mai bune conditii (cuprinzand metodele de comunicare si livrarea), ele neputand fi obiectul unei vanzari sau instrainari de orice fel catre o terta societate.

POLITICA DE RETURNARE
Conform O.G. 34/2014, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original (chiar dacă acesta este rupt) si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. PROLAC S.R.L.nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii. Suma inapoiata include costurile initiale de transport, cu exceptia cazului cand ati cerut o livrare speciala ce a presupus costuri suplimentare . Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, gauri etc. Pentru a returna produsele, e suficient sa ne informati de intentia dvs, trimitand un mail la office@prolac.ro sau folosind formularul de contact, in termenul de 14 zile mentionat anterior.

CONTINUT SITE
Bai-bucatarii.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

COPYRIGHT
Bai-bucatarii.ro si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a companiei S.C. PROLAC S.R.L.Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul S.C. PROLAC S.R.L.se pedepseste conform legilor in vigoare.
FRAUDA
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului prolac.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul , va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor.

LITIGII
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.
INCHEIEREA ACORDULUI
S.C. PROLAC S.R.L.isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, S.C. PROLAC S.R.L.isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la office@prolac.ro

© 2015 Bai-bucatarii.ro